Nyheder - Struktur af syntetisk harpiksfliser

sfa

Hovedkomponenten i den syntetiske harpiksflise er syntetisk harpiks, som er en slags syntetisk polymer.Under påvirkning af ekstern kraft kan den være i en plastisk strømningstilstand, og nogle egenskaber ligner naturlig harpiks.

Overfladelagsmaterialet af syntetiske harpiksfliser er det mest kritiske.Valget af overfladelagsmateriale påvirker direkte harpiksflisens levetid.I de fleste tilfælde vælges det fremragende super vejrbestandige materiale ASA eller PMMA og dannes til sidst ved overflade co-ekstrudering.Vejrbestandigheden af ​​produktet fører direkte til levetiden for den syntetiske harpiksflise.

Vores seneste komponentsammensætning, ASA-lag + upvc-toplag + isoleringslag + uPVC-bundlag, har en 4-lags struktur, som strengt opnår anti-korrosionsydelsen, og levetiden kan forsinkes i 50 år.Hvis der er et problem, erstattes det gratis.

Samtidig er kvaliteten af ​​syntetiske harpiksfliser også relateret til mængden af ​​anvendte overfladematerialer og co-ekstruderingsteknologi.På nuværende tidspunkt har vi også vedtaget den nyeste ASA-belægningsteknologi, som effektivt øger overfladeglans, lysstyrke og brandforebyggelse.Ydeevne når det højeste niveau.

Dens egenskaber er "varm om vinteren og kølig om sommeren, god kvalitet og lav pris".Som et nyt produkt i det østlige Kina, er det blevet fuldt ud lagt på hylderne, som vejleder den store justering af den industrielle struktur i fliseindustrien, overgang fra arbejdskrævende til teknologiintensiv,
Det reagerede også fuldt ud på landets miljøbeskyttelse og lavemissionspolitik og opfordringen til et bevaringsorienteret samfund.

Før installationen skal den måles i henhold til tagsituationen på stedet, Dette hjælper med at installere watt-timen for at opnå vandret og lodret, sikre installationskvaliteten og opnå den æstetiske effekt.


Indlægstid: 11. december 2020